Semanătoarea, cu sistem de control multihibrid intră în Europa odată cu lansarea în România

User Rating:  / 0
PoorBest 

SemanatoareBiso Romania a încheiat un parteneriat cu Raven Industries, unul din jucătorii cei mai semnificativi la nivel mondial în domeniul tehnologiilor agricole, dar şi cu Kinze Manufacturing, producător de echipamente agricole de top, pentru a lansa pe piaţă a unui nou model de semanătoare, cu sistem de control multihibrid. Ambele companii au în portofoliu branduri premium, reprezentate pe piaţa românească de Biso Romania.

Potrivit Biso Romania, fermierii români vor fi primii din Europa care vor beneficia anul acesta de un utilaj cu un impact major asupra profitabilităţii recoltelor.

"Suntem foarte încântaţi să anunţăm faptul ca România este prima ţară din Europa care va beneficia de aceasta colaborare.
În urma parteneriatului fructuos pe care îl avem cu Raven Industries de cinci ani de zile, am putut transmite către aceştia nevoia pe care am sesizat-o în rândul fermierilor, de a avea un produs hibrid, care să reuneasca tehnologia de înaltă performanţa oferită de Raven cu semănătoarele produse de Kinze. Preocuparea pe care o avem pentru a ne adapta provocărilor specifice agriculturii s-a tradus în faptul căa suntem prima companie din Europa în masură să le ofere clienţilor săi noile semănatoare cu sistem de control multihibrid",explică Andreas Feichtlbauer, Director Executiv, BISO Romania.

În vara anului 2013, Raven a lansat pe piaţă prima soluţie de semănat multihibrid, care le permite fermierilor să alterneze în timp real între doi hibrizi. În cadrul parteneriatului anunţat la începutul anului 2014, Raven va furniza tehnologia pentru noile semănătoare multihibrid 4900, produse de Kinze, care vor intră în etapa de testare în primavara anului 2014. Este vorba despre primul model care va avea aceasta opţiune instalată încă din fabrică.

Aplicarea hibridului corect de porumb este una dintre cele mai importante decizii pe care trebuie să le ia, în fiecare an, un agricultor. Adaptarea aplicării acestuia în timp real, în functie de potenţialul terenului, poate conduce la o creştere semnificativa a volumului recoltei şi, prin urmare, a profitabilităţii.

Vizitatori Counter

003099224
azi
ieri
aceasta Saptamana
Saptamana trecuta
Luna aceasta
Luna trecuta
toate zile
12041
7436
56525
2998156
138636
145668
3099224

IP-ul tau: 18.207.136.184
Server Time: 2019-09-21 18:38:52