Hederul Biso Ultralight intră pe piaţa din Australia

User Rating:  / 0
PoorBest 

UltralightHederul Biso Ultralight, o tehnologie unică pe piaţa mondială a echipamentelor agricole, dezvoltată de compania austriacă Biso Schrattenecker, face un pas important către internaţionalizare. Începând cu luna noiembrie, acesta intră pe piaţa din Australia, fiind pentru prima dată disponibil fermierilor din altă zonă a lumii în afară de Europa.
        
Cu o lăţime de tăiere de până la 16 m, Biso Ultralight reprezintă un pas uriaş în managementul modern al fermelor. Acesta este fabricat de departamentul de producţie din Austria al Biso Schrattenecker, companie medaliată cu argint în cadrul Agritechnica, cea mai importantă expoziţie pentru maşini şi echipamente agricole la nivel mondial. “Pentru acest proiect investim anual în jur de 3 milioane euro, în activităţi de cercetare şi dezvoltare, pentru creşterea eficienţei şi reducerea greutăţii combinei şi a hederului”, arată Andreas Feichtlbauer, Director Executiv, BISO România.
Până la Biso Ultralight, piaţa utilajelor agricole se confrunta cu o provocare importantă: combinele erau dotate cu hedere din ce în ce mai mari şi, prin urmare, tot mai grele şi dificil de manipulat. Sesizând această problemă a pieţei de profil şi a agricultorilor, constructorul austriac Biso Schrattenecker, care are o tradiţie îndelungată în producţia de echipamente agricole pentru recoltarea cerealelor, şi-a propus să transforme combinele în maşini de curse câştigătoare. Şi a reuşit. Ultralight deschide noi orizonturi în ceea ce priveşte viteza şi pierderile minime la recoltare în toate condiţiile solului. Materialele de înaltă calitate precum aluminiul şi oţelul inoxidabil sunt folosite în corelare cu mecanica robustă, hidraulica de prima clasă şi ajustările uşor de utilizat. Cu o greutate minimă şi un maxim de forţă, Ultralight asigură tăierea optimă a recoltei chiar şi în condiţii grele de recoltare.

Caracteristici tehnice Biso Ultralight
Construcţie uşoară, făcuta dintr-un aliaj de aluminiu şi fontă (Patent BISO);
Lăţime de tăiere de la 7,7 până la 16 m;
Compatibilitate: toate mărcile de combine;
Poziţie variabilă a masei de tăiere – de la 100 mm la + 700 mm (Patent BISO);
Minime vibraţii pe toată lungimea hederului datorită a 2 transmisii pe bază de cuţite.

Biso – partenerul de încredere al fermierilor

Compania austriacă BISO Schrattenecker este prezentă în 30 de ţări din întreaga lume, având o tradiţie de peste 75 de ani în oferirea de soluţii tehnologice dedicate îmbunătăţirii performanţelor şi a randamentului recoltelor. Consecventă cu angajamentul său de a fi partenerul de încredere al fermierilor, compania produce şi comercializează echipamente recunoscute la nivel mondial pentru tehnologiile inovatoare şi performante. BISO România se diferenţiază pe piaţa românească de profil prin serviciile conexe oferite la cel mai înalt grad de profesionalism şi calitate: service, soluţii financiare, consultanţă. Echipa BISO este formată din specialişti cu o pregătire impecabilă în ceea ce priveşte caracteristicile tehnice ale echipamentelor din portofoliu şi cu o foarte bună cunoaştere şi înţelegere a pieţei agricole.

Vizitatori Counter

003098786
azi
ieri
aceasta Saptamana
Saptamana trecuta
Luna aceasta
Luna trecuta
toate zile
11603
7436
56087
2998156
138198
145668
3098786

IP-ul tau: 18.207.136.184
Server Time: 2019-09-21 18:02:42