COMPANIA SYNGENTA, LIDER MONDIAL ÎN AGRICULTURĂ, LANSEAZĂ REVUS ÎN ROMÂNIA

User Rating:  / 0
PoorBest 

REVUS, cel mai nou fungicid care revoluţionează combaterea manei cartofului, a fost lansat vineri, 7 martie 2008, la Poiana Braşov, de către compania Syngenta România.
       Alături de oficialităţi, distribuitori şi alţi parteneri din lanţul alimentar, au fost prezenţi la acest eveniment fermierii din zonele cu tradiţie în cultivarea cartofului.
      „Lansarea REVUS în România face parte dintr-un program extins, în peste 50 de ţări, început în anul 2007 şi care va continua până în anul 2010”, a declarat Paul Claxton, Director General  Syngenta România. 
      „Anul trecut, REVUS a fost lansat în 6 ţări (Marea Britanie, Irlanda, Austria, Columbia, Coreea de Sud şi Noua Zeelandă), România făcând parte din cea de a doua etapă a lansării globale, alături de Germania, Olanda, Belgia, Elvetia şi încă alte 13 ţări”, a adăugat Dana Mavrodin, Director de Marketing  Syngenta România.
       “Syngenta este o companie puternică, cu rezultate deosebite, obţinute ca urmare a dezvoltării unei strategii de piaţă bazată pe activităţi de cercetare şi dezvoltare a unor noi soluţii pentru protecţia plantelor” a continuat Paul Claxton.
       Syngenta a înregistrat, în anul 2007, rezultate financiare remarcabile, fiind lider pe piaţa mondială de protecţia plantelor şi seminţe, poziţie menţinută şi la nivel local. Vânzările companiei la nivel mondial au crescut cu 11% faţă de anul precedent, depăşind pragul de 9 miliarde de dolari US.     Creşterea înregistrată anul trecut confirmă curba ascendentă pe care Syngenta o înregistrează încă de la înfiinţarea ei, în urmă cu şase ani.
      Syngenta şi-a consolidat poziţia de lider la nivel mondial, prin dezvoltarea permanentă a portofoliului de produse şi a unei strategii de marketing de succes. În anul 2007, volumul de vânzări ale noilor produse a înregistrat o creştere de 20%. Această creştere a fost susţinută şi de evoluţia ascendentă a vânzărilor de CALLISTO®, ACTARA® şi CRUISER®. De asemenea, volumul vânzărilor de TOUCHDOWN® a crescut cu 50%, ca urmare a creşterii cererii în Statele Unite ale Americii.
Vânzările companiei Syngenta au crescut în toate regiunile lumii. Creşterea record s-a înregistrat în America Latină: 37%. În Europa de Est vânzările au crescut cu 14%, iar creşteri mai mici s-au înregistrat în America de Nord şi Europa Occidentală (6% şi respectiv 4%).
Ca urmare a rezultatelor financiare excelente, dividendele plătite către acţionarii Syngenta în 2007 au depăşit 1,027 mld USD. 
       Syngenta rămâne lider incontestabil pe piaţa est-europeană, care însumează peste 150 de milioane de hectare de culturi agricole şi este cotată la o valoare de 2,5 mld dolari US.       REVUS  -  Sigur pe vreme nesigură       Lansarea REVUS a avut loc în prezenţa lui Fritz Huggenberger, Director Tehnic Fungicide Syngenta, care face parte din echipa care a descoperit şi dezvoltat substanţa activă a produsului Revus - mandipropamid. Dl. Huggenberger a prezentat modul de acţiune şi beneficiile utilizării acestei noi substanţe active. 
      REVUS reprezintă noul standard în protecţia culturii de cartof. Aparţine unei noi clase chimice, mandelamide, iar mandipropamid este prima substanţă activă dezvoltată din această grupă. 
       “Mandipropamid, componenta activă a produsului REVUS, este un exemplu excelent de evoluţie rapidă în cercetare-dezvoltare”, a declarat Fritz Huggenberger. “După numeroase teste efectuate, ne-am dat seama că am descoperit ceva cu adevărat extraordinar: cel mai activ fungicid translaminar în combaterea manei la cartof”, a adăugat Huggenberger.
       Mana cartofului a făcut ravagii în Europa în secolul 19, rămânând şi astăzi, pe plan mondial, ameninţarea principală a culturii de cartofi. Odată ce infecţia a avut loc, aceasta poate distruge foarte rapid frunzele plantelor şi poate produce pagube importante tuberculilor, reducând, cantitativ şi calitativ, producţia.
       REVUS asigură cel mai ridicat nivel de combatere a manei între aplicări, datorită unei proprietăţi unice: Lok+Flo®. Această proprietate asigură rezistenţa la spălare, la numai o oră de la aplicare, acţiune puternică împotriva manei şi protecţie excelentă a frunzelor şi tulpinilor, garanţia obţinerii producţiilor ridicate şi a tuberculilor sănătoşi. 
       REVUS se încadrează perfect în programele de combatere integrată, datorită profilului de mediu îmbunătăţit. „Am testat pe scară largă toate aspectele legate de siguranţa acestei noi substanţe active, mandipropamid, şi am realizat sute de studii pentru a îndeplini cerinţele reglemetărilor actuale. Vestea cea bună este că mandipropamid are un profil de mediu impecabil” a mai declarat Fritz Huggenberger.
       REVUS este un produs esenţial pentru o agricultură durabilă, având un grad maxim de siguranţă pentru utilizatori, lanţul alimentar şi mediu. 
       Utilizat conform recomandărilor, REVUS este sigur pentru albine şi pentru restul entomofaunei utile. 
       Syngenta este lider mondial în agricultură, angajat să dezvolte soluţii inovatoare pentru dezvoltarea unei agriculturi durabile. Compania este lider mondial în industria de protecţia plantelor şi ocupă locul trei ca cifră de afaceri în industria de seminţe. Syngenta are reprezentanţe în 90 de ţări şi un număr de 21,000 angajaţi. Syngenta este listată la bursa din Zurich (SYNN) si New York (SYT).

Syngenta este lider mondial în agricultură, angajat să dezvolte soluţii inovatoare pentru dezvoltarea unei agriculturi durabile. Compania este lider mondial în industria de protecţia plantelor şi ocupă locul trei ca cifră de afaceri în industria de seminţe. Syngenta are reprezentanţe în 90 de ţări şi un număr de 21,000 angajaţi. Syngenta este listată la bursa din Zurich (SYNN) si New York (SYT).

Pentru informaţii suplimentare:

PRAIS Corporate Communications
Tel: 021.317.53.39, 317.53.40, 316.82.04
Fax: 021.316.81.90
E-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

SC Syngenta Agro SRL
Tel: 021.528.12.00, 
Fax: 021.528.12.99

Persoana de contact: 
Mirela Jorovlea 
Tel: 0744 919 768
e-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.Data adaugarii: 19.03.2008Sursa Syngenta Agro

Vizitatori Counter

002072507
azi
ieri
aceasta Saptamana
Saptamana trecuta
Luna aceasta
Luna trecuta
toate zile
3229
10435
30250
1993972
78421
0
2072507

IP-ul tau: 100.26.176.182
Server Time: 2019-12-11 08:18:21