Fermierii romani isi pot cumpara utilajele prin intermediul portalului Tradus.com

User Rating:  / 1
PoorBest 

tradus comFermierii romani si cei care activeaza in sectorul agricol au acces mult mai usor la piata internationala de utilaje grele, atat de necesare in desfasurarea unei activitati corespunzatoare intr-o ferma competitiva, datorita platformei on-line Tradus.com, disponibila si in limba romana.

Pe Tradus.com agricultorii din intreaga lume si din toate ramurile sectorului pot gasi vehicule utilizate si echipamente detinute in prealabil potrivite tipului de activitate agricola pe care o desfasoara.

Tractoare, echipamente pentru arat, echipamente pentru nutret-fan, echipamente de recoltare, irigatoare, echipamente pentru plantare/semanat, distribuitoare, echipamente de procesare si depozitare, echipamente utilizate in cultura cartofilor, masinarii pentru gradinarit, dar si piese de schimb pentru aceste utilaje disponibile in sectiunea FERMA pot fi vizionate, astfel incat cumparatorii sa aleaga utilajul cel mai potrivit activitatii pe care o desfasoara.

Pe langa echipamente utilizate in sectorul agricol, pe tradus.com se pot comercializaza utilaje grele din domeniile constructiilor, transportului, dar si piese de schimb pentru acestea.

Utilizatorii care acceseaza piata globala pentru vehicule comerciale utilizate si echipament detinut in prealabil pot compara produse utilizate in intreaga lume, astfel incat utilajele sa fie potrivite activitatii desfasurate sis a aiba un pret corect.

Prin publicarea pe aceasta platforma a anuntului vizibilitatea masinilor, utilajelor si echipamentelor grele creste in acelasi timp cu sporirea considerabila a sanselor ca acestea sa-si gaseasca un comparator.

Portalul este disponibil in noua limbi. Numarul anunturilor postate in prezent depaseste 464.000 de anunturi.

Tradus.com face parte din grupul OLX, o rețea de platforme principale impartite in 45 de piete, printe care se numara si marcile OLX, Avito, Letgo, Dubizzle, Storia, Stradia. Grupul OLX conecteaza persoanele sa cumpere, sa vanda sau sa schimbe bunuri utilizate si servicii, usurand tuturor postarea anuntului prin intermediul telefonului mobil sau pe pagina de internet. Sute de milioane de persoane din intreaga lume genereaza mai mult de 1,9 miliarde de vizitari lunare, 37 de miliarde de vizualizari de pagina si 54 de milioane de anunturi lunare pe piețele online ale Grupului OLX.

Vizitatori Counter

002306251
azi
ieri
aceasta Saptamana
Saptamana trecuta
Luna aceasta
Luna trecuta
toate zile
236
4066
9677
2258238
113869
168399
2306251

IP-ul tau: 54.167.47.248
Server Time: 2019-05-21 01:25:44