Conducerile Direcţiilor Agricole Judeţene s-au reunit

User Rating:  / 0
PoorBest 

sedinta directiile agricoleMinistrul Agriculturii și Dezvoltării Rurale, Petre Daea, a condus ieri, 31 octombrie 2017, o ședinţă de lucru cu toţi directorii direcţiilor agricole judeţene din ţară. La şedinţa care s-a desfăşurat la sediul MADR au participat, de asemenea, secretarul de stat Daniel Botănoiu, secretarul general adjunct George Sava, directorul general al Direcţiei Generale Politici Agricole şi Strategii, Elena Tatomir, cât şi specialiști din cadrul acestei structuri.

Scopul întâlnirii a fost acela de a analiza activitatea fiecărei direcţii agricole precum şi gradul de îndeplinire a obiectivelor stabilite.

Mesajul ministrului Petre Daea către directorii prezenţi la şedinţă a fost unul ferm: este nevoie de mai multă implicare și sprijin acordat fermierilor. Totodată, ministrul Agriculturii  a punctat importanţa urmăririi și îndeplinirii programelor MADR aflate în derulare, îndeosebi programul de susţinere a produsului tomate în spaţii protejate și ajutorul de minimis pentru valorificarea lânii.

Ministrul i-a încurajat pe directori să meargă în teren, inclusiv în pieţele agroalimentare pentru a vedea cum se respectă prevederile Legii nr.145. În cadrul ședinţei, ministrul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale a contactat personal câţiva beneficiari ai programului de tomate pentru a afla stadiul ciclului II de producţie. Aceştia au fost încântaţi de iniţiativa ministrului şi i-au lansat invitaţii de a le vizita gospodăriile.

Totodată, ministrul Petre Daea are în vedere o monitorizare mai atentă a acţiunilor desfăşurate în teritoriu, în cadrul şedinţei stabilindu-se ca întâlnirile cu conducerea Direcţiilor Agricole Judeţene să se desfăşoare periodic de acum înainte, cu o frecvenţă lunară. 

Vizitatori Counter

001397503
azi
ieri
aceasta Saptamana
Saptamana trecuta
Luna aceasta
Luna trecuta
toate zile
3360
3919
7279
1360593
67400
134294
1397503

IP-ul tau: 54.164.198.240
Server Time: 2018-12-17 22:14:51