RENEXPO® SOUTH-EAST EUROPE, la editia a VIII a, in Bucuresti

User Rating:  / 1
PoorBest 

Piata de cogenerare si biogaz este una din tematicile principale ale celui de-al VIII-lea Targ si Conferinte pe Energie+Eficienta: RENEXPO® SOUTH-EAST EUROPE. Intre 18 si 20 noiembrie 2015, la Sala Palatului din Bucuresti se va desfasurala unicul targ din Romania din domeniul biogazului si cogenerarii, informeaza organizatorul.

RENEXPO® va construieste legatura cu sursa de cunostinte! 

La RENEXPO® puteti intra in contact direct cu experti care au cunostinte despre cum se construieste o centrala de biogaz si va ofera detalii legate de tehnici de cogenerare! Participati la eveniment si veti avea ocazia sa gasiti intr-un singur loc toata linia de proces a unei centrale de biogaz! Cu sprijinul unor parteneri puternici, pregatim noi conferinte in domeniul biogazului, cogenerarii si energiei din deseuri.

Solutii legate de problemele de cogenerare si biogaz in Romania:

Mai mult de 50% dintre orasele Romaniei necesita investitii in unitatile ineficiente de cogenerare. In acelasi timp, exista numeroase probleme legate de gestionarea deseurilor la nivelul municipiilor care trebuie rezolvate inainte ca termenul dat de Comisia Europeana sa expire.
Proiectele de biomasa pot oferi solutia cogenerarii la nivel local, cu multe avantaje pentru consumatori. De asemenea, tehnologia ”Waste to Energy” transforma deseurile municipale in energie si caldura. Ambele soluții nu necesita infrastructura de mare anvergura sau investitii majore din partea Statului. Sectorul biomasei si biogazului din Romania va oferi noi oportunitati municipiilor, fabricilor, fermelor si investitorilor, rezolvand zeci de probleme care exista astazi.


Cogenerare & biogaz la RENEXPO® SOUTH-EAST EUROPE

  • EXPOZANTI: Pentru toti cei interesati de aceasta tematica, am creat o oferta speciala: Inregistrati-va acum compania ca expozant si beneficiati de un discount de 20% din spatiul expozitional! Profitati de acest discount, oferta mai este valabila pana pe data de 7 septembrie 2015.
  • PARTICIPANT la Al II-lea Workshop "Eficienta energetica prin cogenerare", organizat in colaborare cu Econet Romania (parte a AHK Romania): Doriti sa faceti schimb de cunostinte si experiente din practica? Sunteti activ in domeniul cogenerarii? Atunci locul potrivit pentru dvs. este acest punct de intalnire Joi, 19 Noiembrie 2015, la Sala Palatului.
  • PARTICIPANT la A VII-a Conferinta Internationala-Bioenergia in Romania, pe 20 noiembrie 2015, la Sala Palatului. Conferinta prezinta posibilitati unice ale potentialului pietei de bioenergie, cu un accent deosebit pe biomasa si biogaz.
  • PARTICIPANT la cea de-a II-a Conferința Internationala - Energie din deseuri - in colaborare cu Asociatia Planeta Verde, pe 18 noiembrie 2015, la Sala Palatului.


Cei interesati pot afla mai multe detalii pe www.reeco.eu.

Vizitatori Counter

003099112
azi
ieri
aceasta Saptamana
Saptamana trecuta
Luna aceasta
Luna trecuta
toate zile
11929
7436
56413
2998156
138524
145668
3099112

IP-ul tau: 18.207.136.184
Server Time: 2019-09-21 18:22:20