Slow Food Târgu Mureș, vine în București, între 16 și 17 martie 2019

User Rating:  / 1
PoorBest 

Slow Food MuresSlow Food Târgu Mureș∙ Marosvásárhely, cea mai nouă comunitate Slow Food din România, organizează, la București un eveniment cu produse de la 10 producători locali responsabili, în primele zile de primăvară, în 16 și 17 martie 2019.

Pop-up shop-ul cuprinde:brânzeturi maturate, cărnuri artizanale, dulcețuri și siropuri fără zahăr, miere și creme de miere, micro-verdețuri, răsaduri, pastă din semințe de dovleac, biscuiți de casă neîndulciți cu zahăr, ceaiuri și condimente bio, pălincă.

O parte din produse pot fi degustate într-un meniu semnat de Andreea Luca și echipa mixtă Slow Food Viscri & Viscri 32 - White Barn and Blue House.

Claudia Rânja și apicultorul Szabolcs Fagarasi vor fi prezenți timp de 2 zile pentru a povesti despre comunitatea lor și cele mai importante proiecte Slow Food din zonă: biblioteca de semințe, grădinile urbane, evenimentele gastronomice rurale din acest an etc.

Asociaţia Culturală Imbold (Cuimbold) are 2 sucursale: una în București și una într-un mic sat din Transilvania (Viscri - Deutsch-Weißkirch - sat Unesco).

"Proiectele ei sunt cel mai adesea un du-te-vino între mediul rural, plin de elemente care merită descoperite și conservate și zona urbană, care poate fi un catalizator pentru schimbările pozitive de la sat", scrie organizatorul pe pagina oficială de Fac.

Vizitatori Counter

001963358
azi
ieri
aceasta Saptamana
Saptamana trecuta
Luna aceasta
Luna trecuta
toate zile
4445
8669
30525
1875423
159958
190766
1963358

IP-ul tau: 54.82.99.169
Server Time: 2019-03-20 19:07:39